Amber Apartments

Logo-AmberApartments_500

Huurvoorwaarden

Na reservering van het appartement ontvangt de huurder een factuur voor aanbetaling van 50% van de factuurprijs. Deze aanbetaling dient binnen 8 dagen te worden voldaan, waarmee de reservering definitief wordt en waarmee de huurder zich akkoord verklaart met de huurvoorwaarden. Wanneer de aanbetaling niet binnen deze termijn is ontvangen, vervalt de reservering. Het restantbedrag dient 4 weken voor het begin van de huurperiode te zijn voldaan.

Bij annulering wordt in principe de huurprijs geheel in rekening gebracht. Een annuleringsverzekering wordt dan ook aanbevolen. Indien het appartement in de besproken periode aan anderen kan worden verhuurd, zal de huursom voor de verhuurde dagen gerestitueerd worden, onder aftrek van administratiekosten van 150 Euro.

Beheerder/Gastvrouw
Uw beheerder/gastvrouw is;
Miranda de Vries-Wijnands, tel. +5999 736 0939/ +5999 5267940 (tevens Whats App).
Miranda (of vervanger) vangt de huurder op, maakt hem/haar wegwijs in het huis en staat klaar om alle vragen omtrent de bewoning van het huis of over dit prachtige eiland te beantwoorden.

Minimumverblijf, aankomst en vertrek
Er geldt een minimumverblijf van 7 nachten, maar aankomst op elke dag van de week is mogelijk. De huurder kan op de aankomstdag vanaf 16.00 uur het appartement betrekken. Vertrektijd is 11.00 uur (of anders overeengekomen) in verband met de eindschoonmaak. De beheerder zorgt voor het transport van en naar de luchthaven, indien hiervoor is gereserveerd.

Schade aan het appartement en inventaris
Indien er door toedoen van de huurder of zijn/haar medebewoners schade aan het appartement of aan de inventaris wordt toegebracht, wordt deze in rekening gebracht. Eventuele schade dient direct, of in ieder geval voor het vertrek, aan de beheerder doorgegeven te worden. De kosten worden verrekend met de borgsom. Kleine schadeposten (tot Euro 20) worden, mits gemeld, niet in rekening gebracht. De huurder wordt dringend verzocht ook gebreken die níet door zijn/haar toedoen zijn ontstaan direct aan de beheerder te melden.

Borgsom
De borgsom bedraagt Euro 100 bij een bezetting tot en met vier personen en Euro 200 bij meer dan vier personen. De borgsom wordt, na aftrek van eventuele schadekosten en meerverbruik elektriciteit, binnen 14 dagen na vertrek uit het appartement teruggestort.

Water en Electriciteit
De kosten van water en electriciteit zijn op Curacao in vergelijking met Europa erg hoog.
In het totaal verschuldigde bedrag is het normale gebruik van water en gas inbegrepen en 2 kWh pppn electriciteitsverbruik.
Hierbij wordt er vanuit gegaan dat de huurder op een verantwoordelijke manier met water , gas en electriciteit omgaat.
Indien verhuurder constateert dat huurder onnodig veel stroom of water verbruikt of op
onverantwoordelijke manier hiermee omgaat is verhuurder gerechtigd om de huurovereenkomst terstond te beeindigen en deze extra kosten door huurder te laten vergoeden. Onder onverantwoordelijk gebruik verstaan wij oa de waterkraan lange tijd open laten staan zonder doel, de airco aan laten staan zonder de deuren en ramen te sluiten, of de airco niet uitzetten indien u het appartement verlaat.

Overige huurvoorwaarden
U dient zelf zorg te dragen voor de van toepassing zijnde verzekeringen en dergelijke. Het gebruik van het appartement geschiedt op uw risico. Huurder verplicht zich tijdens de huurperiode het gehuurde in schone staat te houden. Het warme klimaat trekt eerder ongedierte aan, wij verzoeken u daarom etensresten weg te gooien in de daarvoor bestemde vuilnisbak en regelmatig af te wassen. Tevens verplicht huurder zich op de dag van vertrek het appartement in dezelfde staat op te leveren waarin het appartement bij aankomst is verkregen.

Reserveren

Controleren beschikbaarheid
We ontvangen graag uw aanvraag om daarop direct de beschikbaarheid te kunnen aangeven.
Reservering
Indien u wilt reserveren ontvangen wij graag een email van u met:
* aankomst- en vertrekdatum
* naam, adres, woonplaats, telefoonnummer
* eventuele aanvullende wensen

Wij vragen geen reserveringskosten!
Als bevestiging van de reservering vragen wij een aanbetaling van 50% van de huurprijs.
Wilt u een reservering maken of wenst u meer informatie,
maak dan gebruik van onderstaand mailadres.
U krijgt z.s.m. antwoord van ons terug.

× Hoe kan ik je helpen?