Amber Apartments

Logo-AmberApartments_500

Wall of Amber

Andrea & Miriam: “Het was in 1 woord fantastisch”

“Bij aankomst op Hato werden we netjes opgehaald en naar ons appartment gebracht, daar aangekomen stond Miranda ons al op te wachten. Alles werd netjes uitgelegd en de koelkast was al gevuld en de airco stond al aan. De volgende ochtend kwam Miranda terug en heeft ons alles verteld over het eiland. Onze auto had ze ook geregeld en die stond dus al klaar. Het app. is van alle gemakken voor zien, alles was aanwezig. Grote keuken en woonkamer, met veel ramen. heerlijk bed en een mooie grote badkamer ( douche met warm water). tussen door word het app. nog een keer schoongemaakt en de handdoeken vervangen. Het is super om in de tuin te zitten. een heerlijke wind en een mooie tuin die goed onderhouden is. De gastvrouw is echt helemaal super, ze wil alles voor je doen en mocht er iets zijn lost ze het meteen op. een super, gezellig en lief mens!!! Wanneer we weer terugkomen gaan we zeker weer naar Miranda.”

Gerard & Caroline: “Super fijne vakantie bij Amber”

“Amber Apartments Curacao is fantastisch. Miranda is een super gastvrouw ! Wil je graag naar het eiland ….is dit zeker een aanrader. Het huren van een auto is een must , download de app maps.me en je komt overal zonder problemen ! Vergeet niet naar Cas Abou te gaan zeker een aanrader ( is ons lievelings strand ) Miranda de gastvrouw legt je alles uit en weet als geen ander de allermooiste plekjes van het eiland. Het was voor ons een fantastische tijd, genoten van vriendschap gastvrijheid zon wind vrije tijd en heerlijk eten.”

Gerrit & Maud Ilbrink

Dit was onze 3e keer dat we in Curaçao verbleven bij Amber appartement. Eerst in 2009 daarna nog een keer in 2021,, en de laatste maal in 2023. De eerste keer in het bovenste de tweede keer in het onderste ( vanwege de gezondheid ) en de laatste keer weer in het bovenste deel. Zoals gewoonlijk was alles weer voortreffelijk voor elkaar, en was dit ook al de reden om weer terug te komen. Onze gastvrouw ( Miranda ) had alles weer voortreffelijk geregeld, ook voor de huurauto had ze gezorgd. We hebben weer een onvergetelijke tijd gehad, en zullen ook nu weer met heel veel plezier aan terug denken. Voor ons is het een uitgemaakte zaak, wil je in een mooi en beveiligd appartement verblijven boek dan het Amber appartement. Miranda ga zo door en je zult altijd tevreden vakantiegangers over de vloer hebben

Robert & Albertje & Ellis: “Fantastisch voor een rolstoelgebruiker”

“Ik ben samen met 2 rolstoelgebruikers 12 dagen naar Amber Apartments geweest. We zijn hier nu voor de tweede keer terug gekomen. Dankzij een zelfgemaakte aanpassing is het voor de rolstoelgebruiker met een lopende persoon eenvoudig om het ruime appartement te betreden. Ook kunnen er hulpmiddelen bij het toilet en de douche gehuurd worden. Met Miranda als gastvrouw hoef je nergens om te denken. Haar kennis van het eiland, restaurants en bezienswaardigheden in combinatie met haar enthousiasme om het voor haar gasten zo aangenaam mogelijk te maken, is bewonderenswaardig. Ook het huren van een auto kan je door Miranda laten regelen. Wil je goed en uitgerust op vakantie en zoek je een goedkoop appartement dan ben je bij Amber Apartments zeker op het juiste adres.”

Ervaringen - Zoover

Indien u meer ervaringen van onze eerdere gasten wilt bekijken klik dan op onderstaande knop.

× Hoe kan ik je helpen?