Amber Apartments

Logo-AmberApartments_500

Appartement boven

Het appartement boven is geschikt voor 5 personen, met mogelijkheid tot maximaal 6 personen. Het beschikt over 2 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer is voorzien van 2 eenpersoons boxspringbedden en de andere beschikt over een ruim 2 persoonsbed en een 1 eenpersoonsbed. Er zijn voor extra personen bedden beschikbaar.

Het appartement is ruim (ca 150m2), stijlvol en compleet ingericht. De indeling bestaat uit 2 ruime slaapkamers waarvan de een fris op de wind ligt en voorzien is van een ruim 2-persoonsbed, grote inbouwkast en toegang heeft tot de badkamer en frisse achterporch. De ander is voorzien van 2 1-persoons boxspringbedden, een airconditioning en heeft tevens toegang tot de badkamer en de frisse achterporch.
De badkamer ligt tussen de twee slaapkamers en is voorzien een douche, toilet en wastafel. De badkamer is voorzien van warm water.

De ruime woonkamer is onder andere voorzien van een eethoek met 6 stoelen, een zithoek, tv met dvd-/cd-/mp3-speler en een dressoir
met leesboeken waar u gerust uw uitgelezen boek mag inruilen voor een nieuwe! De keuken is volledige ingericht met koelkast, gasfornuis, oven, microwave, koffiezetapparaat e.d. Op het voor- en achter balkon kunt u genieten van een prachtig uitzicht over zee, de Christoffelberg en de wijk. Bij helder weer kunt u zelfs Bonaire zien liggen.

Genietend van het prachtige uitzicht zult u zich in een van de appartementen helemaal thuis voelen.

× Hoe kan ik je helpen?